Vyvalená smetná nádoba pri telocvični

03.05.2024 08:23
 
Vážená redakcia!
 
Rada by som vedela, ešte vôbec funguje náš obecný úrad? Prípadne, ako si plnia svoje pracovné povinnosti jeho zamestnanci od hora až dolu? Pretože, ako tak občas chodievam okolo základnej školy, mám z toho až veľmi zlý pocit. Už od minulého roku je totiž pri telocvični vyvalený smetný kôš. Nerada niekomu vstupujem do svedomia, ale to zo zamestnancov OÚ akože nikto nevidí? Veď chodia neustále okolo. Odkedy leží na zemi, konalo sa tam niekoľko obecných podujatí, taktiež voľby. Niektorí zamestnanci OÚ dokonca bývajú na tejto ulici a vidia to. Prečo už dávno nebol tento mini problém vyriešený? Od našej pani starostky, až po poslednú upratovačku o tej spadnutej smetnej nádobe určite všetci vedia. Ale nikto z nich ani prstom nepohne, aby bola naspäť osadená do zeme. Majú snáď občania Voderád zobrať veci do vlastných rúk a zjednať nápravu svojpomocne?
 
Je to úplná maličkosť, ktorá však už dlho „bije" ľuďom do očí. Veľa tiež vypovedá o tom, ako (ne)pracujú zamestnanci nášho obecného úradu.
 
Týmto sa obraciam na vás so žiadosťou o medializovanie tohoto problému. Snáď sa potom v obci konečne nájde chuť a sila, ktorá smetnú nádobu konečne opraví.
 
 
 
Monika P.
Voderady
01.05.2024
 
 
 
Príspevok našej čitateľky zverejňujeme v plnom znení a veríme v skorú nápravu.
 
 
 
 
Smetná nádoba sa dlhodobo váľa po zemi. Raz je zvalená tam, raz zasa onam
 
 
 

Kontakt

VODERADY Info voderady.info@gmail.com